Kandráčovci

Diskografia

2009 Oj, zabava ...

2009 Oj, zabava ...

2012 Dva Duby

Dva Duby - Kandráčovci

2014 - 10 rokov s Vami

2015 Galakoncert

Galakoncert

2016 CD Sokoly

CD Sokoly

2010 Najkrajšie koledy

Najkrajšie koledy - Kandráčovci

KOLEDA - Vianočné piesne

KOLEDA - Vianočné piesne

2003 Písně mého srdce 1

2003 Písně mého srdce 1

2005 Písně mého srdce 2

2005 Písně mého srdce 2

Stránky

Najbližšie koncerty

11.05
18.05
19.05
13:00
20.05
17:00
24.05
25.05
27.05
19:00
31.05
20:00
01.06
19:30

Prihlásenie

Facebook